Politie pakt drugsdealer op

woensdag 30 maart 2016

Ermelo - Agenten hielden op vrijdag 25 maart op de Wiekslag in Ermelo een 25-jarige inwoner van die plaats aan. De man wordt verdacht van drugs dealen. De politie startte een onderzoek naar de man nadat er verschillende meldingen waren binnengekomen.

De politie kreeg de laatste tijd informatie vanuit verschillende bronnen dat de 25-jarige drugs zou dealen. Hierop werd een onderzoek gestart wat op 25 maart leidde tot een actie waarbij meerdere politieagenten betrokken waren. Agenten zagen dat de verdachte op een parkeerplaats in Ermelo vanuit zijn auto contact had met een andere man. De heimelijke wijze waarop er een overdracht plaatsvond versterkte het vermoeden dat er een drugsdeal. Toen de twee uit elkaar gingen werd de andere man door agenten opgevangen. Bij hem werd harddrugs aangetroffen. De 28-jarige man uit Ermelo werd daarop aangehouden. De vermoedelijke drugsdealer werd op de Wiekslag op straat aangehouden. Tijdens zijn fouillering vonden agenten meerdere verpakkingen met hard drugs. Ook tijdens de doorzoeking van zijn woning werd een hoeveelheid drugs aangetroffen.

 

2016120274 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zeewolde | 112 alarmeringen Zeewolde | Goedkoop Tanken in Zeewolde | Supermarkten in Zeewolde | Weerbericht Zeewolde