Vrouw ernstig mishandeld

zondag 21 december 2014

Zeewolde - Op zaterdag 20 december werd in het bos aan de Dasselaarweg een vrouw ernstig mishandeld. De politie neemt de zaak hoog op en is op zoek naar getuigen.

Het 55-jarige slachtoffer, een inwoonster van Zeewolde, lieprond 08.30 uur met haar hond te wandelen in het bos. Plotseling werd zij vanachteren door een onbekend persoon benaderd en direct hard in het gezichtgeslagen. Het slachtoffer viel direct op de grond en werd nog een aantal kerenop het hoofd en haar lichaam geslagen. De vrouw begon hard te gillen en mogelijkis de onbekende verdachte daarna op de vlucht geslagen. De vrouw heeft zelf nogom hulp kunnen vragen en is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Daarbleek dat zij aan de mishandeling een zware hersenschudding en een gebroken armhad overgehouden. De politie heeft forensische opsporing ingezet en doet verderonderzoek naar de verdachte.

Oproep getuigen

Het incident vond plaats op een route die door veelhondenbezitters, joggers en mountainbikers wordt gebruikt. Zeker op het tijdstipdat de mishandeling plaatsvond. De politie is dringend op zoek naar getuigen diemogelijk de verdachte hebben gezien en/of de vrouw hebben horen gillen. Indien umogelijk iets kunt bijdragen aan het onderzoek wordt u verzocht te bellen met0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zeewolde | 112 alarmeringen Zeewolde | Goedkoop Tanken in Zeewolde | Supermarkten in Zeewolde | Weerbericht Zeewolde