Automobilist gewond na aanrijding op snelweg, politie zoekt getuigen

maandag 16 februari 2015

Ermelo - Maandagochtend 16 februari zijn vlak voor 07.00 uur drie auto?s betrokken geweest bij een aanrijding op de A28 ter hoogte van Ermelo. Een 41-jarige man uit Harderwijk raakte gewond en is met onbekend letsel opgenomen in het ziekenhuis. De politie zoekt contact met getuigen van het ongeval.

Het ongeval werd om 06.55 uur gemeld bij de politie en vondplaats op de A28 richting Amersfoort. De man uit Harderwijk merkte mogelijk telaat op dat het verkeer voor hem afremde, en botste achterop de auto die voorhem reed. Ook de bestuurder die achter de man uit Harderwijk reed kon niet optijd remmen, en botste met zijn busje achterop de auto van de Harderwijker.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en ambulancemedewerkershebben zich over de man uit Harderwijk ontfermd. Hij is per ambulance naar hetziekenhuis gebracht.

De verkeersongevallendienst van de politie kwam ook ter plaatseen heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht. Uit dit onderzoek blijkt dater mogelijk meer voertuigen bij het ongeval betrokken geweest zijn. Om dezereden wil de politie graag in contact komen met iedereen die getuige geweest isvan het ongeval.

Heeft u het ongeval gezien en de politie nog niet gesproken?Neem aub contact op met de politie via 0900-8844.2015080059

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zeewolde | 112 alarmeringen Zeewolde | Goedkoop Tanken in Zeewolde | Supermarkten in Zeewolde | Weerbericht Zeewolde