Onderzoek naar overval drogisterij

zaterdag 25 februari 2017

Harderwijk - Vrijdagavond rond 20.15 uur vond een overval plaats op een drogisterij aan de Achterste Wei. Er waren op dat moment geen klanten in de zaak. De overvaller ging er met een geldbedrag te voet vandoor. De politie kwam direct met meerdere eenheden ter plaatse voor onderzoek. Ook werd een Burgernetactie uitgedaan.

De aanwezige personeelsleden zijn na de overval opgevangen en meegenomen naar het politiebureau voor het opnemen van een getuigenverklaring en aangifte. De politie zette een ruime Plaats Delict af ten behoeve van (sporen)onderzoek; hiertoe kwamen recherche en forensische opsporing ter plaatse. In de omgeving is door meerdere politie-eenheden, waaronder bikers, naar de verdachte uitgekeken. Agenten spraken met enkele getuigen en ook mensen die zich hebben gemeld naar aanleiding van de Burgernetactie zijn of worden benaderd.

Van de overvaller is het volgende signalement bekend: een blanke man, ca. 1.85 lang en 30 jaar, slank postuur, zwarte bril, zwart vest met capuchon, blauwe spijkerbroek zwarte sportschoenen.

Het onderzoek is nog volop bezig. Getuigen die nog geen contact hebben gehad met politie kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

2017088224 ^MJV

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zeewolde | 112 alarmeringen Zeewolde | Goedkoop Tanken in Zeewolde | Supermarkten in Zeewolde | Weerbericht Zeewolde