Politie onderzoekt woningoverval, getuigen gezocht

zondag 18 december 2016

Harderwijk - Zaterdagavond 17 december vond er een woningoverval plaats op een woonwagenkamp aan de Deventerweg in Harderwijk. Bij de overval is ook geschoten. In de woning waren tijdens de overval twee bewoners aanwezig, een 68-jarige man en 65-jarige vrouw. De 68-jarige man raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is stabiel. Zijn partner raakte niet gewond.

De overval vond rond 18.00 uur plaats. Drie gemaskerde mannen overvielen de bewoners, één van hen had een vuurwapen bij zich. Er ontstond een worsteling, waarbij schoten gelost zijn, de bewoner gewond raakte en mogelijk ook één van de daders gewond geraakt is. De daders gingen er met een telefoon van de bewoners vandoor.

De daders zijn lopend vertrokken, het is niet bekend of ze in de buurt met een auto of ander voertuig verder zijn gevlucht.

Heeft u mannen en/of een auto met meerdere mannen gezien in de omgeving die mogelijk iets te maken gehad kunnen hebben met deze overval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Weet u meer en wilt u anoniem een melding doen, dat kan via 0800-7000.

2016614177 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zeewolde | 112 alarmeringen Zeewolde | Goedkoop Tanken in Zeewolde | Supermarkten in Zeewolde | Weerbericht Zeewolde